The Dream of Zanzibar Resort

R

Beoordeeld met een 8,9

Pwani Mchangani

Dream of Zanzibar

Wanneer jullie échte luxe op Zanzibar willen, dan zitten jullie bij The Dream of Zanzibar Resort aan het goede adres! Het resort ligt direct aan het strand en heeft luxe faciliteiten voor een mooie all inclusive vakantie!

Kamers & Verblijf Dream of Zanzibar

De kamers van The Dream of Zanzibar Resort zijn luxe ingericht en bieden een comfortabel verblijf. Jullie hebben de keuze uit vier verschillende kamers. De goedkoopste kamer is de ‘Voordeel' kamer. Deze kamer heeft de beschikking over airco, gratis WiFi, een balkon of terras en een gratis kluisje. De meeste luxe kamer van The Dream of Zanzibar is de ‘Junior Suite Jacuzzi'. Deze kamer is geschikt voor maximaal vier personen en heeft de beschikking over een jacuzzi, airco, gratis WiFi, en terras en de kamer heeft zeezicht.

All Inclusive Dream of Zanzibar

Je kunt bij The Dream of Zanzibar Resort alleen op basis van all inclusive verblijven. Maar, dat is geen straf! Jullie kunnen de hele vakantie door gebruik maken van de luxe faciliteiten en dineren bij het heerlijke restaurant. Genieten maar!

Eten & Drinken Dream of Zanzibar

Voor een heerlijke maaltijd, zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds, zitten jullie bij The Dream of Zanzibar Resort goed! Het resort heeft de beschikking over één buffetrestaurant, vijf a la carte restaurants, drie bars en één snackbar. De a la carte restaurants zijn: Golden Bridge (internationaal), Blue Vanilla (vis, maar niet inclusive), The Andiamo Pizza (Italiaans), Chop Sticks (Chinees) en The Boma (lokale keuken).

Sport & Ontspanning Dream of Zanzibar

Bij The Dream of Zanzibar kun je heel goed ontspannen en genieten van het heerlijke weer. Het resort ligt direct aan het strand en heeft zelf de beschikking over twee zwembaden, een zonneterras en wellness. Ook kun je bij The Dream of Zanzibar sporten. Jullie kunnen o.a. beachvolleyballen, fitnessen, voetballen, tennissen en duiken.

Excursies Dream of Zanzibar

Het hotel organiseert diverse leuke excursies. Je kunt in het hotel vragen naar meer informatie, het programma wisselt regelmatig. Ook kun je er voor kiezen om bij de reisorganisatie of een lokale organisatie een excursie te boeken. Een excursie bij het hotel of bij de reisorganisatie is meestal duurder dan dat je een excursie boekt bij een lokale organisatie.

Duiken & Snorkelen Dream of Zanzibar

The Dream of Zanzibar heeft tegen betaling duikmateriaal te huur. Vanuit het duikcentrum worden er regelmatig duiktrips georganiseerd. Duiken op Zanzibar is fantastisch! Door het heldere water is er veel te zien, zoals tropische vissen, koraal en als je geluk hebt zelfs haaien! Lees meer over duiken op Zanzibar op de duiken pagina.

Locatie Dream of Zanzibar

The Dream of Zanzibar Resort ligt direct aan het strand van Zanzibar… Als dat niet genieten is? Het resort ligt in de plaats ‘Pwani Mchangani' aan de Noord-oost kust van Zanzibar. 

Reviews & Beoordelingen Dream of Zanzibar

De reviews en beoordelingen van The Dream of Zanzibar zijn méér dan positief! Eerdere gasten noemen een vakantie op het resort als een ‘droomvakantie' en het resort is goed schoon, het personeel biedt een perfecte service en het eten is goed!

Dream of Zanzibar