Zanzibar huwelijksreis

Huwelijksreis Zanzibar

 

Op zoek naar een tropische, romantische honeymoon bestemming? Zanzibar is zeer geschikt! Jullie kunnen hier van het prachtige weer en de romantische strandjes. Op Zanzibar zijn er veel luxe resorts waar jullie een perfecte huwelijksreis kunnen vieren. Wanneer jullie aangeven dat het jullie honeymoon is, krijg je bij veel resorts wat extra's op de kamer!

Trouwen op Zanzibar

In Nederland is het (bijna) nooit zeker of het goed weer gaat zijn tijdens je bruiloft, daarom dromen veel stellen ervan om te trouwen op het tropische strand van een paradijselijke bestemming. Zanzibar heeft veel mooie witte zandstranden waar jullie kunnen trouwen. Ook is het mogelijk om bij een luxe hotel of resort te trouwen, veel resorts op het eiland bieden deze service aan.

TIP: Wil jij alles goed geregeld hebben voor jouw luxe huwelijksreis op Zanzibar? Lees alles over de mooiste hotels op Zanzibar, en de dingen waar jullie aan moeten denken tijdens jullie reis op de Zanzibar pagina van Huwelijksreiswijzer.nl!

Welk resort of hotel tijdens jullie Zanzibar huwelijksreis?

Op Zanzibar zijn veel luxe resorts en hotels, daarom kan de keuze soms moeilijk zijn. Wij hebben de meest luxe en meest geschikte hotels voor jullie honeymoon verzameld. Hier kun je relaxen aan het mooie strand, genieten van de luxe faciliteiten en natuurlijk van elkaar!

  • Zanzibar Serena Inn
  • Zanzibar Grand Palace
  • Diamonds Star of the East
  • Sandies Neptune Pwani Beach